MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 9 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Szabályzat

Felhasználási feltételek és adatvédelmi szabályzat

A szolgáltatás felhasználói ráutaló magatartással elfogadják a Felhasználási feltételeket és adatvédelmi szabályzatunkat.

A MasszázsGuru.hu-t csak 18. életévét betöltött személy használhatja.
A felhasználó felelős minden olyan tevékenységért, amely saját regisztrált neve alatt a rendszerben történik.
A felhasználó felelős azért, hogy a jelszavát biztonságban tartsa.
A felhasználó nem támadhat, inzultálhat, semmilyen módon nem sérthet meg más felhasználókat.
A felhasználó nem használhatja a MasszázsGuru.hu szolgáltatást illegális tevékenységre.
A felhasználó minden olyan tartalomért felelősséggel tartozik - legyen az szöveg, vagy kép -, amit a MasszázsGuru.hu-n megjelentet.
A felhasználó nem tölthet a MasszázsGuru.hu-ra vírust, vagy más kártékony kódot.
A felhasználó nem sérthet semmiféle érvényben lévő jogszabályt.
Ha egy felhasználó úgy találja, hogy a MasszázsGuru.hu felületén található valamely kép vagy szöveg jogsérelmet okoz számára, és ezt hitelt érdemlően bizonyítja, az üzemeltetők 24 órán belül eltávolítják a fájlt.
A MasszázsGuru.hu oldalon található tartalmak a felhasználók feltöltéseinek eredményei, ezért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.
Nem vállalunk felelőséget a tagok közötti kommunikációért.
Hirdetéseik feladásánál Felhasználási feltételeinket elfogadják, azokat betartva töltik fel adataikat és elérhetőségeiket. Ezek megszegéséért moderálás, a későbbiekben az oldalról való kitiltás következik.
A beküldött tartalmak jogtisztaságát nem áll módunkban ellenőrizni. Amennyiben nem jogtiszta tartalmat vél felfedezni oldalunkon, kérjük jutassa el hozzánk a hiteles tulajdonos dokumentációt, amely igazolja, hogy a jogok kinek a birtokában vannak, ezután levesszük oldalunkról az adott tartalmat.
Az oldal üzemeltetői a hirdetők tevékenységétől elkülönülnek, azokért semmilyen felelősséget nem vállalnak. A MasszázsGuru.hu mindössze hirdetőfelületet biztosít, a prostitúció elleni törvényeket betartva.
Hirdetőink adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem áll módunkban kiadni.
A linkek ezen az oldalon, amik más oldalakhoz vezetnek, nem tartoznak a MasszázsGuru.hu irányitása alá.Nem vagyunk felelősek ezen oldalak szabályzata, tartalma vagy biztonságáért.
A MasszázsGuru.hu törekszik a megbízható működésre, de a szolgáltatás elérhetőségében bekövetkező esetleges átmeneti zavarokért, és a feltöltött anyagok integritásáért és elérhetőségéért nem vállal felelősséget.

Tartalmi irányelvek

Ne légy bántó - Ne tölts fel fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú kommenteket.
Ne támadd a kisebbségeket - Ne tölts fel, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik. Ne add ki magad másnak - Ne add ki magad hivatalos képviselőnkként, és ne kelts olyan benyomást, mintha kapcsolatban lennél egy MasszázsGuru.hu képviselővel. Ne csinálj úgy, mintha egy másik felhasználó volnál, ne publikálj más nevében.
Ne hamisíts - Ne hamisíts azonosítókat, ne használd másét.
Ne plagizálj, ne lopj - Ne tölts fel olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod vagy amit más már feltöltött.
Ne sértsd mások jogait - Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot sérthet.
Ne reklámozz a hozzászólásokban - Ne szúrj reklámokat a hozzászólásokba, mert töröljük.
Ne bánts minket - Ne próbálj működési zavart okozni a MasszázsGuru.hu rendszereiben.
Ne zaklass. - Ne ijesztgess vagy zaklass semmilyen módon más felhasználókat, hirdetőket.

Jognyilatkozat

Szeretnénk ezúton is felhívni figyelmet arra, hogy szexuális szolgáltatás nyújtását a törvény bünteti.

 • 1999. évi LXXV. törvény - A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról

  11.§
  Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

 • 1999. évi LXIX. törvény - A szabálysértésekről: A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma

  145.§
  (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezések útján felkínál, reklámoz vagy ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal súlytható.
  (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
 •  

  A fenti törvény értelmében az oldalainkon megjelenő hirdetések tartalmáért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak!

   

  Próbáld ki most!

  Ha már hirdetőnk vagy...


  ...hirdetéseidet tetszőlegesen módosíthatod.

  Ugyanúgy változtathatsz feladott hirdetéseid szöveges részén, mint ahogyan fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is.

  Lehetőséged van továbbá arra is, hogy ha ideiglenesen nem szeretnéd hirdetésedet megjeleníttetni (például, mert hosszabb időre elutazol), akkor felfüggeszd annak láthatóságát. Felfüggesztett hirdetéseidet bármikor, egyetlen kattintással visszaállíthatod anélkül, hogy ehhez újra kelljen fogalmazni a szöveget, vagy ismét fényképeket kelljen feltöltögetned.

  Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!

  Felmerülő észrevételeidet megírhatod a címre.
  Tippek