MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 25 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Gyógymasszőrök - GyógyítóÉrintés

GyógyítóÉrintés
 

Aromaterápiás masszázs, Frissítő-relaxáló masszázs, Svédmasszázs, Sportmasszázs, Fejmasszázs, Talpmasszázs, Hátmasszázs, Hara masszázs, Alakformáló masszázs, Izomlazító masszázs, Lélekmasszázs, Lomi-Lomi, Mauri-masszázs

"Aki tudatosan megéli önmagát, azt az élet minden rezdülése boldoggá tudja tenni....Magaddal törődj, magadban szítsd fel a tüzet, mert akkor mindenki megmelegedhet a közeledben....S ha benned felkel a Nap, nem tudod a fényét másokkal nem megosztani..."

Professzionális, harmóniára ösztönző, kreatív, intuitív, inspiráló, meditatív és spirituális hangulattal töltött, a lélekre és a test számára egyaránt gyógyító hatású, keleti és nyugati technikákat ötvöző, a talptól a fejtetőig az intim területek kivételével minden testrészre kiterjedő és egyéni igényekhez igazodó masszázskoreográfiákkal szolgálom vendégeim nyugalmát és egészségét, szeretettel, figyelemmel, odaadással és sok-sok gyakorlattal, dinamikus és lendületes energiáim mozgósításával, erőt, derűt, békét árasztva a nyitott szívekbe.
 

Helyszin:

Blaha Lujza tér (8. kerület)

Elérhető:

H-V: 9.00-21.00

Telefon:

06-20-804-2544

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:



Hirdetés linkje:



Próbáld ki most!

Ha már hirdetőnk vagy...


...hirdetéseidet tetszőlegesen módosíthatod.

Ugyanúgy változtathatsz feladott hirdetéseid szöveges részén, mint ahogyan fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is.

Lehetőséged van továbbá arra is, hogy ha ideiglenesen nem szeretnéd hirdetésedet megjeleníttetni (például, mert hosszabb időre elutazol), akkor felfüggeszd annak láthatóságát. Felfüggesztett hirdetéseidet bármikor, egyetlen kattintással visszaállíthatod anélkül, hogy ehhez újra kelljen fogalmazni a szöveget, vagy ismét fényképeket kelljen feltöltögetned.

Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!

Felmerülő észrevételeidet megírhatod a címre.




Tippek