MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 30 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Masszőzök Uraknak - Anikó

Anikó
 

Erotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Svédmasszázs
Relaxmasszázs
ESZO masszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Tantra masszázs

Mottóm: Nem azért masszírozok jól, mert megtanítottak rá, hanem mert szeretek masszírozni

Bemutatkozó soraim lehetnének adatok és tulajdonságok sorozata, de azt, amilyen valójában vagyok és azt, amit adni tudok, nem tükröznék. A jót csak megélni lehet, leírni nem... Amiben más vagyok és mást nyújtok: Nálam nincs forgatókönyv. Az én ajtómon úgy lépj be, mintha titkos szeretődhöz mennél, ahol ruháiddal együtt levetkőzheted gátlásaidat, teret adva tabumentes vágyaidnak, hiszen nálam a meghittség és a teljes felszabadultság egészíti ki a halk zene és félhomály keltette érzést.
Nem sorolom fel, mit kaphatsz nálam egy vagy két órában, mert nálam nem az idő függvényében mozognak a tények. Nálam egy vagy több alkalom van, ami a belépéseddel kezdődik és akkor ér véget, amikor úgy érzed, tested és lelked mindent megkapott ahhoz, hogy ragyogóbb legyen a napod....

Ha rám bízod magad:
Egy teljes testet átfogó-erős vagy gyengébb- relaxáló masszázzsal kezdek, amit fokozatosan lágyítok, hogy addig, hogy ameddig a kényeztetésbe fordulunk, többféle masszázs élményét élhesd át.
A svéd alapú relaxáló masszázst a tantra masszázs váltja, amit méltán neveznek a lélek testen keresztül való simogatásának. Ezt viszem át fokozatosan a csuszka és az eszo masszázsba, ami az elnyújtott kényeztetés varázslatát nyújtja. A levezetés beteljesülés. Annak a beteljesülése, amit itt, ebben a pillanatban vágyálomnak érzel. :)

Nagy hangsúlyt fektetek az érzékiségre és mert tudjuk, hogy az otthon az a hely, ahol igazán feloldódhat az ember, a szalonok ridegsége helyett egy otthonos, hangulatos fészket választottam Zugló kertvárosi részének kulturált házában.

Nálam a diszkréció ott kezdődik, hogy nem csörgök rá azokra a számokra (sem) amelyekről nem tudtam fogadni a hívást. Ha nem venném fel, próbálkozzatok később. Megéri :)
 

Helyszin:

Egressy (14. kerület)

Elérhető:

H-P, 9 - 19

Telefon:

06705150657

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:



Hirdetés linkje:



Próbáld ki most!

Hogyan hirdethetsz nálunk?


Ha szeretnéd, hogy a Te hirdetésed is megjelenjen oldalunkon, kérjük, hogy az oldal tetején lévő menüsor használatával tedd a következőket:


Ha egyidejűleg több masszőz, vagy masszőr hirdetését szeretéd megjeleníttetni oldalunkon, akkor sem szükséges többször regisztrálnod. Egy regisztrációval korlátlan számú hirdetést is feladhatsz. Ugyanakkor az azonos tartalmú hirdetések többszöri megjelenítését visszautasítjuk.

Hirdetésedhez mindenképpen szükséges feltöltened legalább egy darab fényképet is. Feltöltött fényképeidet, ha kéred, arckitakarással jelenítjük meg.

Javasoljuk, hogy a hirdetésedhez választott fényképeid állóképek legyenek, mert így a kicsinyített képeken is több látszik majd belőled. Hirdetésenként legfeljebb 9 db fényképet tölthetsz fel (max. 1024*768 felbontással - az ennél nagyobb képeket kicsinyítjük). Kérünk, hogy a képeken intim testrészed ne látszódjék, ellenkező esetben ott kitakarást alkalmazunk.

Hirdetésedet ellenőrzés után megjelenítjük, mely így az elküldés után 1-3 munkanap elteltével lesz látható oldalunkon.

Esetlegesen felmerülő további kérdéseidet a címre írhatod meg.




Tippek