MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 8 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Masszőrök Hölgyeknek - Tomi

Tomi
 

Érzéki masszázs yoni masszázzsal

Érzéki masszázs (kizárólag nők részére)


A masszázs alapvető célja , hogy megtapasztaljuk a simogatás varázsát magunkon , hogy ellazítson, és ezzel beindítsa a szeretet és a szexuális energiák áramlását. Közben akár többször kerülhetsz és élhetsz át orgazmust vagy orgazmus közeli állapotot. Teljesen nyugodt és biztonságos környezetben élheted meg mindezt. Körülbelül egy órás a testmasszázs, ami felkészíti a tested az intim rész érintésére.Itt is különböző speciális fogások vannak alkalmazva.
A maximális odafigyelésnek köszönhetően olyan gyönyör megéléseid lehetnek, amit a hagyományos szeretkezéseid során esetleg nem éltél meg korábban, de segíthet orgazmus problémákon, illetve a saját testünk elfogadásában is.
A yoni-masszázs ( yoni a női nemi szerv szanszkrit megnevezése ) során rengeteg szexuális energiát szabadítunk fel, amelyet aztán a tudat tágítására, a test és a lélek élénkítésére, nagyobb befogadásra és kreativitás elérésére is fordíthatunk.
Ha szeretnéd átélni, hogy milyen érzés amikor csak Te vagy a figyelem középpontjában, és minden Rólad szól, akkor szívesen meginvitállak egy érzéki utazásra.
Teljesen kockázatmentes környezetben élheted meg mindezt, ahol a velem töltött idő alatt minden Érted van!

Talán megtapasztalhatsz valami egészen új élményt.

A masszázsra időpontot egyeztetni email-ben, vagy telefonon és is sms-ben lehetséges.
Email: tomikis383@gmail.com
Tel:+3630-252-7226
 

Helyszin:

Újpalota (15. kerület)

Elérhető:

H-P:8-20 Sz-V:10-16

Telefon:

06/30-252-7226

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Próbáld ki most!

Hogyan keress? Mire figyelj?


Kérünk, hogy amikor masszőzt vagy masszőrt keresel, ne csak a fényképek alapján válassz. Mindenképp olvasd át, hogy a hirdető milyen szolgáltatást kínál, mely kerületben dolgozik és mikor érhető el. Ezáltal megkíméled magad a felesleges telefonálgatástól és nagy eséllyel a számodra megfelelő hirdetőt fogod felhívni.

Ha kérdésed van egy hirdetőhöz, telefonálás előtt oldalunkon keresztül is kérdezhetsz tőle. A hirdető adatlapján, ahol véleményt mondhatsz a masszőzről vagy masszőrről, kérdésedet is nyugodtan elküldheted neki. Az itt írt soraidat csak a hirdető fogja látni, oldalunkon sehol máshol nem jelenik meg.
Azonban ügyelj arra, hogy ha választ is vársz kérdésedre, add meg valamilyen (vagy minél több) elérhetőségedet, hogy a hirdető tudjon hol válaszolni Neked.

Sikeres keresést kívánunk!


Tippek